Våra tjänster

Ett urval av de elarbeten vi utför.

Perstorp, Helsingborg, Malmö och hela Skåne

Villa / Bostad

Vi erbjuder en komplett lösning när det gäller elinstallation i villa och lägenhet. Vi skräddarsyr lösningar helt och hållet efter dina egna önskemål. Vi projekterar, konstruerar och installerar allt med egen personal. Då har vi kontroll över hela kedjan som slutligen resulterar i en väl fungerande installation av el.

Åskskydd

Vi hjälper er med att installera in överspänningsskydd till ert boende.

Jordbruk

Oavsett om du har ett litet hobbyjordbruk eller en stor, helautomatiserad jordbruksproduktion, kan vi förse dig med installationerna som garanterar en så kostnadseffektiv vardag som möjligt. Inga uppdrag är för små eller stora för oss och vi hanterar alla slags installationer. Vi har en stor kunskap inom området och respekterar förhållningsreglerna som gäller när man arbetar med levande djur.

Belysning

Du kan använda våra belysningar både som huvudbelysning och mysbelysning. MEN det finns även möjlighet att kombinera dessa. Vi erbjuder allt detta i många olika valbara former och färger. Du kan till och med välja att själva ljuskällan ska vara synlig eller inte. För att dölja ljuset kan vi använda en profil av aluminium eller PVC, så någon större omvandling behövs inte, inte ens då när inbyggnaden sker i efterhand.